Kleine vissen, moten vis en filets kunnen worden gebakken. Gebruik hiervoor boter, olie of vloeibare margarine. Een combinatie (half boter - half olie) kan natuurlijk ook. Bak de vis op een op redelijk hoog vuur. De vis is na een paar minuten al klaar. Het is belangrijk dat het vet goed heet is. Vis kan zonder toevoegingen gebakken worden. Maar gepaneerde vis is erg lekker; wentel de vis voor het bakken dan eerst door bloem.
Bron: Nederlands Visbureau
Fa. Urker Vishandel Nijverdal
Ambachtsweg 14
7442 CS Nijverdal
0548 612597l
Tel: 0548 612597
Mob: 06 20645673
KvK: 88636275
Dinsdag Wierden markt
Woensdag | Nijverdal | Noetsele |
Donderdag | Den Ham | Harwig |
Vrijdag |
Raalte Vroomshoop |
Grote markt
|
Zaterdag |
Nijverdal
|
Marktplein
|