De traditionele saus die je bij de viskraam naast je kibbeling of lekkerbekje geserveerd krijgt, is remouladesaus. Nu kun je thuis net zo van gepaneerde vis genieten als wanneer je deze saus bij de viskraam om de hoek zou krijgen. Men haalt ravigotte en remoulade vaak door elkaar, maar deze sauzen zijn niet hetzelfde. Ravigotte is een vinaigrette op basis van olie en azijn en remouladesaus is op basis van mayonaise. Gepaneerde vis combineert dan ook het beste met remouladesaus.
Omdat het aanbod dagelijks wisselt zijn prijzen niet vermeld. Indien u vragen heeft of informatie wenst over onze producten of van Urker Vishandel, bezoek onze verkoopwagen, mail ons of neem tijdens openingstijden telefonisch contact op.
Fa. Urker Vishandel Nijverdal
Ambachtsweg 14
7442 CS Nijverdal
0548 612597l
Tel: 0548 612597
Mob: 06 20645673
KvK: 88636275
Dinsdag Wierden markt
Woensdag | Nijverdal | Noetsele |
Donderdag | Den Ham | Harwig |
Vrijdag |
Raalte Vroomshoop |
Grote markt
|
Zaterdag |
Nijverdal
|
Marktplein
|