Met onze verse vis verwennen we de echte visliefhebber. We kiezen daarom bewust voor eersteklas kwaliteit. In het bijzonder noemen we onze wilde kabeljauw, gevangen door nettenvissers. Deze kabeljauw van de buitencategorie fileren we voor u in staarten en hazen. Maar ook voor alle andere verse vis geldt dat alleen het beste goed genoeg is voor op uw bord. Steeds meer klanten ontdekken onze bijzonder hoge kwaliteit en komen er speciaal voor naar ons. Bovendien is verse vis heel gezond. Hoe beter de kwaliteit van de vis, hoe gezonder, hoe smakelijker en hoe hoger het omega-3 gehalte.
Er gaat natuurlijk niets boven heerlijke verse vis. Maar wist je dat échte verse vis niet stink? Verse vis ruikt juist fris en naar de zee. Ondanks dat wij als Nederlanders dicht bij de kust zitten, betekent dat niet altijd dat elke vis op ons bord ook echt vers is. Een goede visspecialist of viskraam verkoopt alleen verse producten. Maar mocht je toch nog twijfelen, dan geven we je hieronder nog enkele tips waar je extra op kunt letten bij het kopen van vis.
De geur
De ogen
De staart
Kleur van de kieuwen
De huid en schubben
Bovenstaande aandachtspunten zijn de belangrijkste waar je op kunt letten. Maar uiteraard moet het hele plaatje kloppen als je verse vis koopt. Zo is het natuurlijk belangrijk dat de winkel of kraam er schoon en verzorgd uitziet, moet ook de buik van de vis niet opgezwollen, zacht of gescheurd zijn. En bij visfilets of moten; let dan goed op de randen. Deze moeten er niet uitgedroogd of bruin uitzien.
Omdat het aanbod dagelijks wisselt zijn prijzen niet vermeld. Indien u vragen heeft of informatie wenst over onze producten of van Urker Vishandel, bezoek onze verkoopwagen, mail ons of neem tijdens openingstijden telefonisch contact op.
Fa. Urker Vishandel Nijverdal
Ambachtsweg 14
7442 CS Nijverdal
0548 612597l
Tel: 0548 612597
Mob: 06 20645673
KvK: 88636275
Dinsdag Wierden markt
Woensdag | Nijverdal | Noetsele |
Donderdag | Den Ham | Harwig |
Vrijdag |
Raalte Vroomshoop |
Grote markt
|
Zaterdag |
Nijverdal
|
Marktplein
|